LEADER II

Διεξαγωγή δύο Ημερίδων και μίας Έκθεσης τοπικών προϊόντων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν η διεξαγωγή της μιας ημερίδας – Θεματικού Εργαστηρίου, και έκθεσης τοπικών προϊόντων καθώς και της γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα στις 28/11/2015, καθώς και η δεύτερη ημερίδα  που πραγματοποιήθηκε στο Αίγιο στις 20/11/2015 σε συνεργασία με την ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ (ΑΕΣ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (πρώην ΠΕΣ Αιγίου).

Ημερίδα - Θεματικό Εργαστήριο (Καλάβρυτα 28 Νοεμβρίου 2015)

Στόχος ήταν η προώθηση της αγροδιατροφικής ταυτότητας του Δήμου Καλαβρύτων, η ανάδειξη και προβολή των ενδογενών χαρακτηριστικών του, η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων και η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ημερίδας πραγματοποιήθηκε θεματικό εργαστήριο με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας – ανταλλαγή καλών πρακτικών συντονισμένων ενεργειών προβολής-προώθησης του αγροτουριστικού προϊόντος της περιοχής και την υιοθέτηση νέων εργαλείων με στόχο την βελτίωση της αποδοτικότητας της δραστηριότητας (γεωργικής, κτηνοτροφικής, εμπορικής).

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε εκδήλωση Γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων και Έκθεση τοπικών προϊόντων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ξενοδοχείου “Canyon” .

Ημερίδα - Workshop Ανάδειξης Επιχειρηματικότητας -  Μεταποίησης και Τυποποίησης ποιοτικών αγροτικών προϊόντων (Αίγιο 20 Νοεμβρίου 2015)

Αντικείμενο της ενέργειας ήταν η διεξαγωγή μιας Ημερίδας - Workshop σε συνεργασία με την ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ (ΑΕΣ) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, (πρώην ΠΕΣ Αιγίου).

Στόχος της, η προώθηση της αγροδιατροφικής ταυτότητας του Δήμου Αιγιαλείας, η ανάδειξη και προβολή των ενδογενών χαρακτηριστικών του, η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών προϊόντων και η ενδυνάμωση της τοπικής επιχειρηματικότητας-οικονομίας.

Επικοινωνία

Έδρα: Αγ. Αλεξίου & Ασημ. Φωτήλα, 25001 - Καλάβρυτα
     Υποκατάστημα: Πατρέως 16, 26221 - Πάτρα
Τηλ.: (+30) 26920 - 24442-3
              (+30) 2610 - 243042
achaiasa@otenet.gr
Fax (+30) 26920 - 24333
 

Σχετικά με εμάς

Σκοπός της ΑΧΑΪΑ Α.Ε. είναι η συμβολή στην αξιοποίηση, ανάπτυξη, διαχείριση, συντήρηση και προστασία των φυσικών πόρων και γενικότερα στην ανάπτυξη της περιοχής της Ορεινής (κυρίως) Αχαΐας και εφ΄ όσον αυτό ζητηθεί και άλλων περιοχών σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας.
 
 

ΣΕΙΡΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ 2 ΤΑΜΕΙΑ